Champions

Sense sorpreses; endavant Bayern i Liverpool

No hi ha hagut sorpreses aquesta nit en la Champions League i Bayern i Liverpool han segellat l’accés als quarts de final després de superar a Salzburg i Inter respectivament.

El conjunt bavarès era qui a priori amb més dubtes arribava, ja que no acaba d’estar fi darrerament i de l’anada a terreny austríac en va tornar amb un empat (1-1). Avui al feu muniquès però no ha tingut pietat i ha golejat (7-1) per classificar-se i també reforçar-se- En el descans ja guanyava per 4-0, amb un tram inicial espectacular de Lewandowski que en 22 minuts ha havia marcat un hat-trick. El quart l’ha marcat Gnabry.

La segona part ha estat un passeig pels de Julian Nagglesmann que amb doblet de Müller i una altra diana de Sané han completat un resultat d’escàndol en què Kjaergaard ha marcat l’únic gol del Salzburg.

Pel què fa el Liverpool, d’Itàlia en va tornar amb un gran avantatge (0-2) i a Anfield l’ha fet bo tot i perdre (0-1). L’Inter doncs s’ha quedat a un gol de forçar la pròrroga, però realment no ha tingut massa opcions de fer-ho ja que tot i avançar-se amb un golàs de Lautaro (62’), dos minuts després s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió d’Alexis Sánchez. Amb un jugador menys no ha trepitjat l’àrea rival pràcticament l’equip neroazzurro davant d’uns reds que han estavellat tres pilotes al pal durant el partit.