1a divisió FEF

Empat sense gols del Costa Brava contra el Vila-real B (0-0)

El Costa Brava ha sumat un punt aquest vespre contra el Vila-real B en el partit corresponent a la jornada 22, que es va haver d’ajornar per culpa de casos de covid en el filial groguet. L’empat, contra un dels màxims aspirants a guanyar la lliga, és un bon resultat per sí sol, sobretot per haver recuperat la solidesa defensiva, però és insuficient pels d’Òscar Álvarez en la cursa per la permanència, i és que es queden a deu punts de la salvació.

El Costa Brava ha tingut clar des del xiulet inicial que no li podia competir la possessió al filial groguet, així que li ha cedit la iniciativa completament i ha procurat mantenir l’ordre defensiu en tot moment. A punt li ha estat de sortir bé, i és que després d’una recuperació al centre del camp Coris ha tingut la primera ocasió del partit però el seu xut des de la frontal ha sortit desviat (15’). Minuts després, però, el Vila-real B ha tingut les dues ocasions més clares de la primera part amb dos xuts de Jackson. El primer, des de la frontal de la petita, ha sortit per sobre el travesser (24’) i el segon, des del balcó de l’àrea, s’ha estavellat a la creueta (27’). Abans del descans hi ha hagut la pitjor notícia pels gironins, i és que Campins ha hagut de deixar el terreny de joc lesionat.

En la represa el Costa Brava ha començat intimidant amb un xut de falta desviat d’Antonio Romero (51’) i un xut de Varela per sobre el travesser (57’), i és que els gironins han tingut molta més iniciativa en la segona part, tot i que el Vila-real B també ha tingut el gol a prop amb un xut desviat per poc de Pacheco (61’). El Costa Brava ha aconseguit jugar molts minuts a prop de l’àrea rival, però li ha faltat generar més perill i a punt ho ha estat de pagar quan en el minut 83’ Jackson ha caçat una pilota morta per fer un xut creuat que Marcos ha salvat miraculosament amb el peu. En el temps afegit el visitant Alberto Moral ha tingut l’última ocasió del partit, però el seu xut no ha trobat porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)