Champions

El Madrid es desfà del PSG amb un hat-trick de Benzema (3-1)

Karim Benzema ha estat l’homes de la nit al Santiago Bernabéu. El davanter francès ha eclipsat a Mbappé i amb un hat-trick ha liderat la remuntada del conjunt blanc, que s’ha imposat (3-1) al PSG per accedir als quarts de final de la Champions League. El conjunt parisenc fracassa estrepitosament després deixar escapar un partit en què a la primera part havia estat infinitament superior.

I això que l’inici del Madrid ha estat imponent; pressió alta, intensitat i molt de soroll a l’estadi. Amb aquesta fórmula ha aconseguit tancar al PSG en els primers deu minuts, però no ho ha aprofitat i quan se li ha acabat l’energia, els parisencs s’han fet amb el domini de la pilota. Fins al descans, ha estat un monòleg de l’equip de Mauricio Pochettino, que tocava còmode a camp rival i generava volum ofensiu. Mbappé ha avisat en tres ocasions –una d’elles ha acabat en gol però ha estat fora de joc–, Messi també amb un xut picat i Neymar ha provat Courtois diverses ocasions, però ap d’ells ha encertat. Ha estat en un contraatac que ha arribat el primer gol francès; una passada de Neymar l’ha caçat Mbappé (39’) que ha volat cap a la porteria madridista i no ha perdonat.

No ha estat rival el Madrid en el primer temps i tampoc ho estava sent en el segon fins que Benzema (60’) ha fet l’empat, en un gol que ha arribat precedit d’una clara falta sobre Donnarumma, que ni l’àrbitre ni el VAR han apreciat. Des d’aleshores s’ha caigut el PSG, el Madrid ha crescut i de nou Benzema (75’) ha marcat per igualar l’eliminatòria. I no ha passat temps, ja que just sacar de centre, el conjunt blanc ha recuperat, ha atacat i Benzema (77’) un altre cop ha marcat per posar el 3-1 que classificava als blancs.

No ha respòs el PSG, que s’acomiada d’hora de la competició que persegueix des de fa anys. El Madrid, endavant.