1a divisió FEF

Derrota delicada del Cornellà a Sevilla (1-0)

El Cornellà ha obert la jornada de 1a divisió FEF amb una derrota dolorosa contra el Sevilla Atlético, un rival directe en la lluita per la permanència que l’avança en la classificació (1-0). El conjunt verd ha sortit amb més empenta, i Gonpi ha tingut la primera ocasió. El filial andalús, però, ha anat guanyant terreny i ha buscat el gol abans del descans, però ha topat amb les bones intervencions de Lucas Anacker, sobretot en un xut de Juan María (37’).

En la segona part, ha costat veure arribades amb perill. Chiki n’ha tingut una, assistit per Gonpi (64’). Poc després, però, ha arribat l’1-0, obra d’Ismael (69’). Amb el desavantatge, el Cornellà ha buscat la reacció fins al final, però li ha costat crear perill i ha acabat frustrat.