Territorial

El CF Lloret presenta els actes del centenari

1a catalana. El club selvatà celebrarà durant tot el 2022 la meritòria efemèride. Un llibre commemoratiu, una festa, un sopar o una trobada entre exjugadors, en són els actes més rellevants

El Club de Futbol Lloret ha presentat les dates dels actes centrals del seu centenari, que se celebra aquest 2022. La primera activitat serà el 21 d’abril, amb la presentació del Llibre del Centenari, al Teatre de Lloret. Pel 30 d’abril, coincidint amb el final de lliga del primer equip, se celebrarà una trobada d’exjugadors, al Municipal d’Esports. Dies després, el 14 de maig, es farà el Sopar de gala, a l’Hotel Evenia. I unes setmanes més tard, el 5 de juny al matí, al camp de futbol, hi haurà una festa pels equips de la base.

“És una gran responsabilitat i orgull com a directius i lloretencs poder celebrar el centenari d’aquest club”, comenta el president del club, Eduard Coloma, que anima a tothom a gaudir i participar en els diferents actes que han preparat.

El Lloret arriba a la temporada del centenari amb un total de 21 equips, en totes les etapes, des dels més petits, que formen l’anomenada Escoleta, fins al conjunt de veterans. Traduït en nombre de jugadors, suposa més de 330 esportistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)