1a divisió

Benzema és dubte per el clàssic; Mendy, baixa

Els lesionats del Real Madrid al camp del Mallorca dilluns han estat sotmesos a proves mèdiques. D’aquesta manera, Karim Benzema és dubte per el clàssic d’aquest diumenge (21 h), Ferland Mendy és baixa, mentre que Rodrygo Goes sí que hi serà.

Benzema, que es va retirar lesionat al bessó de la cama esquerra just després de signar el seu segon gol a Mallorca, va tornar a treballar amb els fisioterapeutes del Real Madrid i serà sotmès a més proves divendres. El davanter segueix amb lleugeres molèsties a la zona però encara no està descartat per a diumenge, en una decisió que es podria prendre fins i tot el dia abans del partit.

No hi serà segur Mendy, que amb una lesió a l’abductor de la cama esquerra està fora entre 10 i 15 dies. I Rodrygo, amb un cop a l’empenya del peu dilluns, va reposar ahir i avui ja s’ha pogut entrenar amb el grup, a l’igual que Eder Militao que va ser baixa a l’estadi balear.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)