Europa League

Els andalusos cauen al límit

Sorteig. El Sevilla i el Betis s’acomiaden de l’Europa League en la pròrroga

Després de guanyar ahir al camp del Galatasaray, el Barça sabrà avui el seu rival en els quarts de final en el sorteig que se celebrarà a Nyon a la una del migdia. No només això, sinó que els blaugrana ja sabran els seus possibles rivals en una hipotètica semifinal i si, en cas d’arribar a la final del Sánchez Pizjuán del 18 de maig, jugarien com a locals o visitants.

En el sorteig no hi seran el Sevilla ni el Betis, i és que es van acomiadar ahir de la competició d’una manera cruel, eliminats en la pròrroga pel West Ham i l’Eintracht de Frankfurt, respectivament. El Sevilla havia guanyat en l’anada (1-0), però el West Ham va fer prou mèrits per igualar l’eliminatòria durant els noranta minuts i en la pròrroga Yarmolenko va marcar el 2-0 definitiu. Per la seva banda, el Betis, que havia perdut 1-2 al Benito Villamarín, va forçar la pròrroga amb un gol de Borja Iglesias en el minut 90, però Guido Rodríguez va donar la classificació als alemanys de manera èpica amb un gol en el 121. El Rangers, el Braga, l’Atalanta, l’Olympique de Lió i el Leipzig són els altres possibles rivals del Barça en els quarts de final.

Abans, la Champions

Abans del sorteig de l’Europa League, a les dotze, es farà el de la fase final de la Champions. Per als duels de quarts de final hi seran presents tres equips espanyols, el Madrid, l’Atlético i el Vila-real; tres d’anglesos, el Chelsea, el City i el Liverpool, i els dos rivals del Barça en la fase de grups, el Bayern i el Benfica.

E. Roja- Rangers
2-1 (2-4)
AS Mònaco- Braga
1-1 (1-3)
Leverkusen- Atalanta
0-1 (2-4)
Galatasaray- Barça
1-2 (1-2)
Ol. Lió- Porto
1-1 (2-1)
E. Frankfurt - Betis
1-1 (3-2)
West Ham- Sevilla
2-0 (2-1)
*Sp. Moscou-Leipzig
Classificat el Leipzig automàticament
El sorteig es farà avui a Nyon (13 h). Serà pur i a més dels quarts de final ja se sortejarà el camí fins a la final del 18 de maig al Sánchez Pizjuán.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)