Champions

Chelsea-Madrid i Guardiola-Simeone, als quarts de la Champions

Champions.

El Real Madrid de Carlo Ancelotti jugarà els quarts de final de la Champions contra el Chelsea, el vigent campió de la competició. El conjunt blanc jugarà la tornada al Santiago Bernabéu i el partit d’Stamford Bridge es jugarà sense públic perquè el Chelsea no pot vendre entrades. El Chelsea ja va eliminar el Madrid l’any passat.

Menor sort encara han tingut els altres dos equips de la lliga espanyola. A l’Atlético de Madrid i al Vila-real han quedat emparellats amb els dos grans favorits al títol i segurament els dos equips d’Europa més en forma ara mateix. Hi haurà un Guardiola-Simeone. El City ha quedat emparellat amb l’Atlético, amb el partit d’anada a Manchester. El Vila-real jugarà contra el temible Bayern de Munic amb la tornada a Alemanya. El quart emparellament serà el Benfica-Liverpool.

El guanyador de l’eliminatòria entre el Chelsea i el Real Madrid es trobarà en unes hipotètiques semifinals amb el guanyador del City-Atlético. El Madrid jugaria també la tornada de les semifinals a casa.

Els partits dels quarts de final es jugaran les dues primeres setmanes del mes d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)