Champions

Reedició del Chelsea-Madrid i pugna Guardiola-Simeone

Champions. El Madrid s’enfrontarà al Chelsea de Tuchel en els quarts, l’actual campió i l’equip que el va apartar de la final del 2021. Sorteig encara més malèvol per a l’Atlético i el Vila-real

El Real Madrid es retrobarà amb un vell fantasma en els quarts de final de la Champions. El Chelsea, l’actual campió i l’equip que va apartar els blancs de la final del 2021, es torna a creuar en el camí de Benzema, Modric i la resta. Ànims de revenja a la casa blanca. L’anada es jugarà el dia 6 d’abril a Londres (21 h) i la tornada serà el dia 12 al Santiago Bernabéu (21 h). El Real Madrid jugarà el partit decisiu a casa i, a més, jugarà el partit de Stamford Bridge sense la pressió del públic blue. La pandèmia ja va obligar la temporada passada a jugar el partit de Londres a porta tancada, però en aquesta ocasió el motiu és un altre. El Chelsea, immers en mil maldecaps institucionals, sancionat pel govern britànic i amb el club en venda després de la decisió de Roman Abramovich, no pot vendre entrades perquè té els comptes bloquejats i, com que els partits de Champions no entren dins la quota dels abonaments de la temporada 2021/22, els abonats del Chelsea no podran accedir a l’estadi. Sí que ho podrien fer en una hipotètica final, perquè en la final de París del dia 28 de maig és la UEFA qui gestiona la venda d’entrades i no seria el Chelsea.

No hi haurà cap cara a cara entre equips de la lliga espanyola en aquests quarts de final. Mikaël Silvestre, l’encarregat d’extreure les boles, ho va evitar. Sí que hi podria haver derbi madrileny en unes hipotètiques semifinals i sí que hi haurà un cara a cara entre Pep Guardiola i Cholo Simeone. Xoc d’estils. Després d’eliminar el United, l’Atlético tornarà de nou a Manchester per enfrontar-se a un dels favorits al títol. Favorit ho és també el Bayern de Munic, rival del Vila-real, amb l’anada a l’estadi de La Ceràmica i la tornada a Munic. El Benfica-Liverpool completa el quadre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)