Territorial

Mataró donarà el tret de sortida a les eleccions a la Federació Catalana de Futbol

El 22 d’abril es celebraran dues assemblees extraordinàries per tancar l’exercici econòmic i definir el calendari electoral

Amb un dia de retard respecte el que estava previst la Federació Catalana de Futbol ha notificat avui la convocatòria de dues assemblees generals extraordinàries, que es celebraran al Teatre Monumental de Mataró el pròxim 22 d’abril a partir de les 18.30h. La primera assemblea servirà per aprovar l’exercici econòmic tancat el 2021 i aprovar el pressupost del 2023. La segona, que es celebrarà a les 19.30h en primera convocatòria i a les 20h en segona, serà la més transcendent, i és que serà la que donarà el tret de sortida a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. En l’assemblea es convocarà oficialment les eleccions, es marcarà el calendari i es nomenarà la Junta Electoral. De moment no s’ha anunciat oficialment quan es duran a terme les eleccions, però sembla que podria ser a finals del mes de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)