Mundial

Portugal i Polònia seran al mundial; Egipte es queda fora

Portugal serà al mundial. El conjunt lusità ha superat amb solvència (2-0) a Macedònia del Nord en la final de la repesca i serà al Qatar. Bruno Fernandes amb un doblet, ha impulsat als portuguesos en un partit en què han estat millors i no han donat opcions als nordmacedònis que venia d’eliminar Itàlia.

En l’altra repesca europea que s’ha jugat avui, Polònia ha guanyat (2-0) a Suècia i també ha segellat presència en la cita mundialista. Lewandowski i Zielinski han estat els golejadors dels polonesos.

Salah, sense mundial

A l’Àfrica una de les grans s’havia de quedar fora, ja que els dos finalistes de la darrera copa d’Àfrica, Senegal i Egipte van quedar enquadrats en la última eliminatòria. Després de calcar el resultat de l’anada (1-0), on Egipte va guanyar, l’1-0 de Senegal d’avui al final de 120 minuts ha forçat el desenllaç als penals, com en el trofeu continental disputat fa mes i mig. I ha tingut el mateix resultat; aleshores va ser Senegal qui va impor-se en la tanda de penals per proclamar-se campió d’Àfrica i avui la història s’ha repetit. Els lleons de Teranga seran al mundial i Egipte, amb Mohamed Salah al capdavant, es queda fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)