1a divisió FEF

El Barça B aconsegueix una victòria agònica (1-2)

1a divisió FEF El filial blaugrana ha remuntat un partit a la segona meitat contra el Linense. Peque (87’) i Jutglà (97’) han estat els autors del gol (1-2)

El Barça B aconsegueix una victòria agònica en l’última acció del partit. Els de Sergi Barjuan aprofiten una acció d’estratègia un penal transformat per Ferran Jutglà per allunyar-se del descens (1-2). Peque, entrant de la banqueta, ha estat un dels jugadors més destacats.

El filial blaugrana ha trobat ràpidament el control del matx a través de la possessió de la pilota. Això no obstant, ha sigut la Balona qui ha avisat en primera instància amb aproximacions ràpides. El partit no ha estat gaire vistós en els primers minuts i el fort vent que bufava a la Línea de la Concepción no ha ajudat a canviar el joc.

En una acció aïllada, el Linense s’ha avançat en el marcador. Ha estat Víctor Mena qui ha definit amb l’interior de la cama esquerra una bona assistència de Loren. Balde, per sota les cames, i el bloc central defensiu blaugrana no han pogut evitar la rematada a plaer a dins l’àrea del davanter andalús al minut vint-i-dos.

El conjunt de Sergi Barjuan ha respost amb una bona pressió a camp contrari. Això ha permès al filial blaugrana estirar les seves línies i posar la sensació de perill a l’àrea local. L’acció més destacada ha estat un xut des de fora l’àrea de Matheus que ha sortit lleugerament per sobre de la porteria de Nacho Miras. L’àrbitre ha assenyalat el final de la primera meitat amb la derrota per la mínima del conjunt blaugrana.

Els segons quaranta-cinc minuts han servit per veure un Barça B més directe i dominant cada vegada més el ritme del partit. Ferran Jutglà ha avisat al minut disset de la segona amb un fort xut des de fora l’àrea que Nacho Miras ha desviat. Al seixanta-quatre, Barjuan ha efectuat el primer canvi del matx; el juvenil Fabio Blanco ha estat substituït per Peque.

Precisament el davanter blaugrana ha tingut una bona oportunitat a dins l’àrea, però en l’última instància Fran Morante ha tallat. El Linense ha proposat un joc amb interrupcions i dosificant els seus atacs a través de llargues possessions.

Al tram final ha arribat la gran reacció del Barça B en dues accions on Peque ha estat el gran protagonista. Primer ha avisat amb una clara ocasió d’Escóbar que Miras, de nou, ha estat decisiu evitant el gol. Al minut vuitanta-sis, Peque ha aprofitat una acció d’estratègia per tornar a posar l’empat a l’electrònic. I, també Peque, s’ha anticipat en una pilota dividida a l’àrea petita per forçar un penal al minut noranta-quatre. Ferran Jutglà ha definit a la perfecció i ha donat els tres punts al seu equip. El Barça B suma la segona victòria consecutiva i respira una mica més.