Europa League

Màxima igualtat en tots els camps

Europa League. El Braga guanya a casa el Rangers (1-0), mentre que l’anada de la resta d’eliminatòries es resol amb un empat a un

La igualtat que es va veure ahir al Deutsche Bank Park en l’Eintracht-Barça (1-1) no va ser, ni molt menys, un cas aïllat del que es va viure a la resta de partits dels quarts de final de l’Europa League. El gran exemple va ser el duel entre el West Ham i l’Olympique de Lió, d’on sortirà el rival dels blaugrana en cas de superar l’eliminatòria. Anglesos i francesos també van acabar el partit amb un empat a un, tot i que el West Ham va haver de jugar amb deu homes durant tota la segona part per l’expulsió de Cresswell. En aquell moment encara no s’havia obert la llauna i després de la represa va ser el conjunt anglès, tot i la inferioritat numèrica, el que va ser capaç de marcar l’1-0 amb un gol de Jarred Bowen (52’). L’Olympique de Lió dominava el partit i va acabar trobant el premi del gol de l’empat que mereixia amb una diana de Ndombélé en el minut 66’, però els francesos van desaprofitar ocasions per afrontar el partit de tornada amb avantatge en el marcador.

A l’altra banda del quadre, el Leipzig i l’Atalanta ho van deixar tot per decidir en la tornada a Bèrgam després de l’empat a un d’ahir a Alemanya. En un duel molt disputat i amb nombroses ocasions, Muriel va avançar el conjunt italià en els minuts inicials (17’), però l’Atalanta no va resistir l’empenta del Leipzig després de la represa, i és que, just després que André Silva fallés un penal, Zappacosta es va marcar en pròpia porta l’1-1 definitiu. En canvi, el que sí que posa el primer peu en la semifinal és l’Sporting de Braga, que va superar a casa el Rangers, tot i que haurà de fer bo l’avantatge a Glasgow. L’autor del gol del conjunt portuguès va ser l’exblaugrana Abel Ruiz, que està en estat de gràcia. A més, el VAR va anul·lar un gol a André Horta que hauria encarrilat encara més el duel.