Champions

Rolfö: “Si juguem com sabem tenim confiança d’arribar a la final”

La sueca Fridolina Rolfö ha estat una de les jugadores més buscades en el media day que ha organitzat el Barça per a l’anada de les semifinals de la Champions, que es jugarà divendres al Camp Nou (18.45 h) un altre cop amb una entrada que pot superar els 90 mil espectadors. Rolfö, que va arribar l’estiu provinent del Wolfsburg, va ser precisament la que va fer el gol que va eliminar el Barça en les semifinals de la Champions del 2020.

“El nivell del Barça ha millorat molt aquests últims anys i si juguem com sabem tenim la confiança d’arribar a la final”, ha dit la jugadora, que per experiència pròpia ha advertit sobre la fortalesa dels equips alemanys. “Hem de tenir molt de respecte perquè sempre és dificil jugar contra elles.”

Rolfö admet que el repte de tornar a jugar al Camp Nou és una motivació afegida, un fet que comparteix amb una altra exjugadora del Wolfsburg, Ia noruega Ingrid Engen. “Estem súper motivades i amb molta confiança per fer un bon partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)