Copa

El trofeu busca amo

Copa. Betis i València s’enfronten en la gran final de La Cartuja en un partit que recupera el públic dos anys després (22 h)

Betis València

BETIS:Bravo; Bellerín, Pezzella, Bartra, Álex Moreno; Guido, William Carvalho, Canales, Juanmi, Fekir; i Borja Iglesias.VALÈNCIA:Mamardashvili; Correia, Diakhaby, Pauista, Alderete, Gayà, Hugo Guillamón, Soler, Bryan Gil, Guedes i Hugo Duro.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari) amb De Burgos Bengoetxea al VAR.HORARI:A les 22 h (DAZN i Telecinco) a La Cartuja (Sevilla).

Betis o València. Un dels dos equips inscriurà aquesta nit el seu nom a la copa i es convertirà en l’hereu del Barça, campió el 2021. Dos equips històrics del futbol espanyol s’han citat aquesta nit (a les 22 h, DAZN i Telecinco) a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. El Betis vol posar la cirereta a una gran temporada. El València, sumar una alegria necessària després d’un altre any irregular en la lliga. Els andalusos no guanyen la copa des del 2005, mentre que els valencians van guanyar el 2019 contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)