Ligue 1

Un golàs de Messi fa campió de lliga el PSG

Messi ja té el primer títol amb el PSG, i és que el conjunt parisenc s’ha assegurat matemàticament el títol de lliga a falta de quatre jornades gràcies a l’empat a casa contra el Lens (1-1), en un partit amb protagonisme per a l’argentí, que ha marcat l’1-0 amb un grandíssim xut des de fora l’àrea (68’). El gol donava molta tranquil·litat al PSG, que jugava amb superioritat numèrica des de feia uns minuts i en feia prou amb un empat per assegurar el títol. Per això, l’1-1 definitiu de Carentin jean en el minut 88’ ha estat irrellevant i els jugadors del PSG han pogut celebrar el títol a la gespa, tot i que l’ambient no ha estat gens especial per la mala maror que hi ha a l’afició després de l’eliminació de la copa i la Champions.

D’aquesta manera el PSG recupera el tro de la lliga francesa després de perdre el títol la temporada passada, en què el Lille va ser campió amb un punt més que els perisencs.