Champions

El Madrid remunta al City (3-1) i jugarà la final de la Champions

El Madrid jugarà la final de la Champions League. El conjunt blanc ha tornat a fer una cosa impossible en una eliminatòria de Champions i ha remuntat amb dos gols en un minut una eliminatòria que tenia perduda al 90’. Després de la pròrroga els blancs han guanyat (3-1) al Manchester City i se citen amb el Liverpool pel títol.

L’acció del matx avui al Bernabéu s’ha concentrat al segon temps després d’una primera part sense gols. Mahrez (73’) ha avançat a l’equip dirigit per Pep Guardiola, que amb l’avantatge de l’anada s’ho havia posat de cara però després ha passat el de sempre.

I és que el matx estava liquidat. De fet, Mendy acabava de treure una pilota sota pals per evitar el 0-2 però ha aparegut Rodrygo amb dos gols en un minut (90’ i 91’) i ha empatat l’eliminatòria i l’ha enviat a la pròrroga. Només començar el temps extra, Benzema ha estat objecte d’un penal que ell mateix ha transformat (95’) i ha culminat una remuntada que s’entreveia impossible. No ha estat capaç ja l’equip citizen de marcar el gol que empatés l’eliminatòria i s’ha quedat a les portes de la final. Madrid i Liverpool es veuran les cares a París el proper 28 de maig.