Europa League

L’Eintracht i el Rangers jugaran la gran final

Europa League. El botxí del Barça torna a superar al West Ham (1-0) mentre que els escocesos remunten un 1-0 de l’anada al Leipzig (3-1)

L’Eintracht de Frankfurt i el Glasgow Rangers jugaran la final de l’Europa League a Sevilla. Els dos conjunts han pogut celebrar-ho davant de la seva afició, els alemany confirmant la victòria a Londres en l’anada (1-2) tornant a vèncer per la mínima (1-0) a un conjunt anglès poc encertat en els metres finals. El Rangers ha hagut de remuntar un 1-0 de l’anada per superar 3-1 al Leipzig. Els escocesos ja guanyaven 2-0 al descans però Nkunku (70’) ha igualat l’eliminatòria. Quan millor estaven els alemanys, Lundstram ha establert el 3-1 definitiu per a l’equip dirigit per l’exblaugrana Gio van Bronckhorst, que torna a una final continental catorze anys després.

Finalistes a la Conference League

La Roma, entrenat per Jose Mourinho ha guanyat per la mínima al Leicester amb una solitària diana d’Abraham i ha fet bo l’empat a un gol de l’anada a Anglaterra per convertir-se en finalista. L’acompanyarà el Feyenoord, que ha defensat l’avantatge 3-2 de l’anada per empatar a zero al feu de l’Olimpique de Marsella. La final es disputarà a l’Arena Kombëtare de Tirana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)