1a divisió

El Llevant és el primer que cau a l’infern

1a divisió. El conjunt granota és golejat pel Real Madrid al Santiago Bernabéu i es converteix matemàticament en equip de segona divisió A

Real Madrid 6 Llevant 0

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Nacho (Mario Gila, 82’), Vallejo, Mendy; Camavinga, Fede Valverde (Kroos, 75’), Modric (Peter, 75’); Rodrygo (Mariano, 62’), Vinícius i Benzema (Jovic, 75’).LLEVANT:Cárdenas; Miramón, Róber Pier (Vezo, 77’), Postigo, Cáceres (Campaña, 39’), Son; Pepelu, Radoja (Bardhi, 39’), Melero (Cantero, 57’); Dani Gómez (Roger, 57’) i Morales.GOLS:1-0 (13’) Mendy. 2-0 (19’) Benzema. 3-0 (34’) Rodrygo. 4-0 (45’) Vinicius, 5-0 (68’) Vinicius. 6-0 (83’) Vinicius.ÀRBITRE:Cordero Vega (comitè càntabre).T.G.:a Modric, Camavinga i Roger Martí.T.V.:cap.

El Llevant es va convertir en el primer equip de primera divisió a baixar. L’equip granota, que no ha aconseguit treure el cap dels llocs de descens en pràcticament tota la temporada, va certificar ahir la seva caiguda a l’infern al feu del Real Madrid, que el va golejar (6-0). El campió de lliga no va tenir pietat d’un rival al qual només li valia la victòria i que va marxar desterrat amb les dianes de Mendy (13’), Benzema (19’), Rodrygo (34’) i el hat-trick de Vinicius (45’, 68’ i 83’).

Cinc equips, dos llocs

Quan falten dues jornades, sis punts en joc, són cinc equips els que queden en la lluita per la permanència –Getafe, Granada, Cadis, Mallorca i Alavés–, i dos acompanyaran el Llevant a la segona divisió. El Getafe i el Granada depenen d’ells mateixos per salvar-se el proper cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)