Sèrie A

El Milan té molt a prop el títol

El Milan s’ha imposat a l’Atalanta, un dels equips més golejadors de tota la competició, i té molt a prop el títol de lliga (2-0). De fet, els rossoneri estaven pendents del partit de l’Inter, que necessitava superar el Càller per ajornar el títol del seu rival. L’Inter s’ha imposat per 1-3 i encara té possibilitats, perquè té dos punts menys i falta una jornada. Necessita, això sí, que el Milan perdi, i no li val ni l’empat. El títol es resoldrà diumenge, amb un Sassuolo-Milan i un Inter-Sampdoria. Fa més d’una dècada, des de la temporada 2010/11, que el Milan no és campió a Itàlia.

La primera part ha tingut escasses aproximacions dels dos equips i ha acabat sense gols. Superats deu minuts de la segona part, Rafael Leao, immers en una ratxa golejadora impressionant, ha obert la llauna amb una rematada amb la dreta. I quan faltaven 15 minuts, Theo Hernández ha marcat un golàs que assegurava el triomf. Partit rodó per a l’equip rossonero, que té molt a prop el títol.