2a divisió FEF

El primer escull seran els bascos

‘Play-off’ d’ascens a 1a divisió FEF. L’Espanyol B i el Lleida s’enfrontaran, respectivament, a l’Arenas Club i el Sestao River en la semifinal dissabte a les 19.30 h

L’Espanyol B i el Lleida Esportiu ja saben qui seran els seus rivals en la semifinal del play-off d’ascens a primera divisió FEF després del sorteig que es va fer ahir a Las Rozas, que va determinar que els dos catalans s’enfrontaran als dos conjunts bascos que els podien tocar del grup 2 de segona divisió FEF. El filial blanc-i-blau, que ha acabat la lliga en segona posició, s’enfrontarà a l’Arenas Club, cinquè classificat, mentre que el conjunt de la Terra Ferma, que ha acabat cinquè en la taula, se les haurà amb el Sestao River, segon classificat. Els dos partits es disputaran dissabte, 21 de maig, a les 19.30 h, però el que encara no està decidit és en quin camp, ja que dependrà de la demanda d’entrades que hi va haver fins ahir –avui es farà oficial la seu–. Les opcions, totes a la província d’Alacant, són el Rico Pérez (Alacant), la ciutat esportiva Camilo Cano (la Nucia), l’Olímpic Camilo Cano (la Nucia), el Nuevo Pepico Amat (Elda), el Guillermo Amor (Benidorm) i El Collao (Alcoi). En cas de superar la semifinal, l’Espanyol i el Lleida disputaran la final la setmana següent, també a Alacant. De moment, en la semifinal, qui tindrà més avantatge és l’Espanyol B, i és que en cas d’empat en la pròrroga es classificarà automàticament per ser l’equip millor classificat, mentre que el Lleida quedaria eliminat davant el Sestao.

Sobre el paper, les dues eliminatòries seran complicades per als equips catalans. L’Espanyol B es trobarà un rival històric, campió de copa el 1919, que disposa d’un dels màxims golejadors de la categoria, Izeta, que ha anotat 17 gols. El Lleida encara ho tindrà més difícil, i és que el Sestao ha obtingut la tercera millor puntuació de la categoria, amb 70 punts, i només l’Osasuna B, amb 72, l’ha privat d’aconseguir l’ascens directe.

Arenas Club
Classificació:
5è (Grup 2)
Punts:
56, amb 5 de marge amb el 6è.
Balanç:
14 victòries, 14 empats i 6 derrotes.
Balanç golejador:
42 gols a favor i 25 gols en contra.
Màxims golejadors:
Izeta (17), Cortezón (5) i Rosas i Arzalluz (4).
Sestao River
Classificació:
2n (Grup 2)
Punts:
70, a 2 del campió, l’Osasuna B.
Balanç:
20 victòries, 10 empats i 4 derrotes.
Balanç golejador:
53 gols a favor i 22 gols en contra.
Màxims golejadors:
Aritz Pascual (8), Dieng (7) i Villar (5).
La semifinal del ‘play-off’ d’ascens
ESPANYOL B - Arenas Club
Sestao River - LLEIDA
La Nucia - Coria
Unión Adarve - Hèrcules
Mèrida - Cristo Atlético
Múrcia - Rayo Cantabria
Real Sociedad C - Eldense
Peña Deportiva - Coruxo
Navalcarnero - Ceuta
Cacereño - Terol
El ‘play-out’
Don Benito - Águilas
CERDANYOLA - Gimnástica Segoviana

El Cerdanyola, en el ‘play-out’ contra la Gimnástica Segoviana

Ahir, a la seu de la federació espanyola a Las Rozas, també es va fer el sorteig de l’eliminatòria per la permanència, en què el Cerdanyola intentarà mantenir la categoria després d’evitar el descens directe en l’última jornada gràcies a la victòria a casa contra l’Osca B (2-0). El rival del conjunt vallesà en el play-out serà la Gimnástica Segoviana, en un partit a vida o mort en què ningú tindrà avantatge en cas d’empat, de manera que es podria decidir als penals. El matx es jugarà diumenge, 22 de maig, a les 12 h, però com en el play-off l’estadi encara s’ha de definir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)