1a divisió

Amb Mbappé en l’ambient

1a divisió. Amb la final de la Champions en l’horitzó, el Madrid tanca la lliga amb empat, en un dia en què la mare de l’atacant diu que el jugador té un acord amb els blancs i el PSG

Real Madrid 0 Betis 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Mendy (Marcelo, 70’); Casemiro (Camavinga, 46’), Kroos (Valverde, 46’), Modric (Ceballos, 70’); Rodrygo (Isco, 70’), Vinícius i Benzema.BETIS:Rui Silva; Sabaly, Bartra, Pezzella, Álex Moreno; Guido, Guardado ( Carvalho, 64’), Canales (Tello, 86’), Fekir (Joaquín, 73’), Juanmi (Borja Iglesias, 73’) i Willian José (Rodri, 64’).ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès).

Rayo Vallecano 2 Llevant 4

RAYO VALLECANO:Luca Zidane; Balliu, Mario Suárez (Comesaña, 61’), Catena, Kevin Rodrigues (Vere, 80’); Valentín, Unai López; Bebé (Sylla, 71’), Nteka (Pathé Ciss, 61’), Álvaro; i Guardiola (Falcão, 71’).LLEVANT:Cárdenas; Coke (Vezo, 85’), Róber Pier, Postigo, Saracchi (Pubill, 63’); Radoja, Melero (Pepelu, 46’), Bardhi, Morales; Cantero (Faraj, 87’) i Roger Martí (Miramón, 63’).GOLS:1-0 (19’) Álvaro. 1-1 (25’) Melero. 1-2 (43’) Roger. 1-3 (45’) Melero. 2-3 (60’) Guardiola (p.). 2-4 (76’) Coke.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús).T.G:Als visitants Sarachi, Postigo i Vezo.

No s’havia dubtat mai a la capital estatal que Kylian Mbappé jugaria el curs vinent al Real Madrid. Així ho han estat confirmant els principals mitjans de comunicació madrilenys durant tota la temporada, que la voluntat del futbolista no era cap altra que vestir de blanc i que si encara no ho havia fet en aquesta és perquè el PSG va refusar l’oferta de 200 milions d’euros que Florentino Pérez va presentar l’últim dia de mercat aquest estiu. A partir d’aquí, doncs, d’acord amb el relat explicat a Madrid, el camí estava traçat; Mbappé esgotaria l’últim any de contracte, aquest, a París i, una vegada lliure, s’enrolaria al Real Madrid. Els últims esdeveniments, però, deixen aquesta versió en l’aire, ja que el jugador continua sense pronunciar-se quan la campanya és a punt d’acabar i, d’acord amb el que va explicar ahir Fayza Lamari, la mare de l’astre francès no ho té clar. “Tenim un acord amb el PSG i un altre amb el Real Madrid. Les dues ofertes són gairebé idèntiques. Ara hem d’esperar la seva decisió”, va dir al canal Kora Plus. I després d’això, Mbappé va ser gairebé el protagonista ahir al Santiago Bernabéu, on el conjunt blanc va tancar la lliga amb un empat (0-0) contra el Betis, amb la final de la Champions que juga dissabte que ve en l’horitzó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)