Sèrie A

El Milan torna a regnar a Itàlia 11 anys després

Campió. Els rossoneri guanyen 0-3, deixen en paper mullat la victoria de l’Inter a casa, i aconsegueix l’anhelat títol de lliga.

El Milan ha guanyat el seu dinovè títol de lliga i torna a ser el campió italià onze anys després. El conjunt de Milà ha superat el Sassuolo (0-3) i no ha hagut d’estar pendent del resultat de l’Inter, l’únic equip que li podia prendre el campionat.

El conjunt dirigit per Stefano Pioli ha demostrat de manera implacable les ganes que tenia de tornar a regnar al futbol italià. Ha sortit Imparable. Han anat com un tir a buscar el 0-1 i han trobat el premi, gràcies a una diana obra de Giroud, que minuts després ha sumat el segon al seu caseller personal. En el 36, Kessié ja ha establert el 0-3 i ha deixat sentenciat el partit i l’Scudetto.

El dia més important de l’any, l’equip ha demostrat l’esperit de campió dels anys gloriosos, i en 45 minuts ha acabat amb l’emoció del desenllaç amb el seu etern rival, l’Inter, que també ha guanyat per idèntic resultat a la Sampdoria.

El jugador del partit ha estat, Rafael Leao, que ha assistit en els tres gols del seu equip i que ha sigut una de les raons principals per les que l’equip rossoneri torni a ser el campió de la Serie A.

Partit rodó del Milà, que avui ha confirmat tota la serietat que ha caracteritzat a l’equip durant tot l’any, i després de una llarga travessia pel desert, amb més d’una dècada sense poder quedar campió, avui tornarà a viure una nit de celebració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)