1a divisió FEF

Imprescindible guanyar

1a divisió FEF. El Sabadell i el Nàstic tenen a tocar l’accés al ‘play-off’ d’ascens, mentre que el Cornellà vol evitar el descens en una última jornada de la lliga en horari unificat (18.30 h)

Les aficions dels conjunts catalans de primera FEF viuran avui una autèntica tarda de transistors en l’última jornada de lliga. Només els seguidors del Barça B i els del Costa Brava podran veure el partit “tranquils”, ja que, encara que el Barça B guanyi contra l’UCAM Múrcia i els equips que el precedeixen perdin, es quedaria a les portes de l’accés als play-off d’ascens. Pel que fa als gironins, ja fa setmanes que són equip de segona FEF.

A la part alta del grup encara hi ha coses per decidir, en concret la segona i la tercera posició entre l’Albacete i el Vila-real B, a més de la quarta i la cinquena, que ara mateix ocupen el Sabadell i el Nàstic, respectivament, però hi ha tres equips més que tenen possibilitats d’aconseguir aquests llocs.

Tant els arlequinats com els granes tenen assegurat el play-off si guanyen els seus partits. El Sabadell, amb 58 punts, rep a la Nova Creu Alta l’Algesires, que en té 56 i és un dels protagonistes d’aquesta lluita. Als del Vallès Occidental els pot ser suficient també un empat sempre que dos dels seus perseguidors entre el Nàstic, el Linares i l’Atlètic Balears no guanyin.

La situació dels tarragonins és molt semblant a la dels sabadellencs. El Nàstic juga a domicili contra un Alcoià sense aspiracions i, si tanca el curs amb un empat, dependria també del desenllaç del Linares i l’Atlètic Balears –en cas de derrota necessitaria ensopegades dels seus perseguidors i, a més, un triple empat a 58 amb Sabadell i Linares el deixaria fora.

Qui ho té difícil per mantenir-se és el Cornellà, que ni guanyant el seu matx a fora contra el Castelló ho tindria resolt i hauria d’esperar els resultats del filial del Sevilla o del Linense. Si un d’aquests dos equips perd, els verds se salvarien.

Els baixllobregatins ocupen la setzena posició de la taula amb 45 punts i un empat no els serviria de res perquè tenen el goal-average perdut contra el filial sevillista, amb 46 punts. Un triple empat amb el San Fernando i el Linense a 48 punts salvaria el Cornellà, que guanya la lligueta amb tots tres i la perden els de la Línea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)