1a divisió FEF

L’hora dels adeus

1a divisió FEF. El Costa Brava juga a Albacete (18.30 h) com a espectador de les lluites obertes en l’última jornada

Aquesta tarda, a partir de les 18.30 h, el Costa Brava jugarà el seu últim partit com a equip de 1a divisió FEF. Els d’Òscar Álvarez s’acomiadaran de la categoria en un senyor escenari, el Carlos Belmonte, ja que visiten el tercer classificat de la lliga, l’Albacete. Amb el descens certificat fa setmanes, els gironins afronten un dia més un partit sense cap objectiu real en la classificació, tot i que, com ja han demostrat fins ara, amb només una derrota en els últims quatre partits, no abaixaran els braços. Tot i això, no serà gens fàcil tancar la temporada amb un resultat positiu, perquè l’Albacete sí que hi té coses en joc. No res a vida o mort, un cop l’Andorra es va assegurar el títol la setmana passada, però els manxecs sí que aspiren a assaltar una segona posició que els donaria més avantatge en el play-off d’ascens, que ja tenen assegurat.

A banda de suposar el comiat de la categoria, el partit d’avui també serà l’últim de la major part de la plantilla del conjunt gironí, perquè per jugar la temporada que ve a 2a divisió FEF s’espera una revolució important dins del vestidor.

Espectadors de luxe

Com que els gironins no s’hi juguen absolutament res, viuran una tarda relativament tranquil·la al Carlos Belmonte. A la mateixa hora, però, en pràcticament tots els camps de la resta del grup hi haurà equips que s’hi estaran jugant el futur, perquè encara queden moltes coses en joc. La menys important és la lluita per la segona posició entre el Vila-real B i l’Albacete. Els altres dos fronts oberts, els més importants, són el play-off i la permanència, amb equips catalans implicats en les dues lluites.

El Sabadell, que rep l’Algesires, i el Nàstic, que visita l’Alcoià, arrenquen la jornada en la quarta i la cinquena posició, respectivament, i si guanyen s’asseguraran la presència en el play-off d’ascens. En la zona baixa, en canvi, el Cornellà necessita guanyar a Castelló i que els resultats del Sevilla Atlético, el Linense i el San Fernando l’acompanyin per salvar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)