2a divisió A

El Girona empata a Burgos (0-0) i jugarà contra l’Eibar en el “play-off”

El Girona jugarà per tercera temporada consecutiva el “play-óff” d’ascens a la 1a –la sisena vegada que ho fa en deu anys– després de fer els deures al camp del Burgos (0-0). Els de Míchel han acabat sisens i el primer rival en la lluita per pujar serà l’Eibar, que s’ha quedat sense ascens directe després de perdre a Alcorcón en el temps afegit (1-0). El primer partit es jugarà a Montilivi el dijous vinent (19 h) i la tornada el diumenge 5 (18.30 h). L’altra semifinal la jugaran el Tenerife i las Palmas. Els equips que puguen directament a 1a són el Valladolid i l’Almeria i

Míchel ha ajuntat en l’onze Samu Saiz i Baena rere Stuani per trobar espais en la nodrida defensa local, amb tres centrals i dos laterals, però no ha estat fàcil crear perill. L’equip ha dominat la possessió però només ho ha provat de fora amb xuts potents i amb intenció d’Aleix (11’), Borja (12’ i 18’) i Samu Saiz (42’). El Burgos només ha intimidat en una acció individual de Pablo Valcarce i s’ha limitat a esperar algun error dels gironins, que tampoc han volgut arriscar en la passada, per sortir a la contra.

Al descans la derrota del Tenerife (0-2) ha deixat el Girona al llindar del quart lloc. Només calia un gol. El Girona, amb tot, ha jugat amb foc en la segona part. Ha volgut que passés el temps però Juan Carlos ha hagut de fer de Courtois en el 68’ aturant un xut a boca de canó de Claudio Medina, que acaba de sortir al camp. Borja García s’ha lesionat i ha deixat el camp plorant conscient que es pot perdre el “play-off”.

L’Oviedo, afortunadament, no guanyava i ha evitat més patiments del compte a la delegació gironina, que s’ha endut allò que havia vingut a buscar. L’Oviedo ha acabat marcant però el Girona no ha patit. Això sí, caldrà millorar en el repte pendent, l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)