3a divisió FEF

El Peralada tria Miquel Àngel Muñoz com a tècnic

Nou projecte. Després d’un any amb Hèctor Simón, el conjunt de l’Alt Empordà escull al gironí com a nou responsable a la banqueta

El Peralada ja ha fitxat el tècnic que rellevarà Hèctor Simón a la banqueta del primer equip. L’escollit és Miquel Àngel Muñoz, un entrenador amb gran experiència en el futbol formatiu i sènior a la demarcació.

El conjunt de l’Alt Empordà confia el nou projecte per a la temporada 2022/23 al tècnic gironí, que enguany ha acabat la campanya al Banyoles aconseguint l’objectiu de salvar als del Pla de l’Estany del descens a segona catalana. El curs passat, Miquel Àngel Muñoz va formar tàndem a l’Olot precisament amb Hèctor Simón, el darrer entrenador que ha tingut el Peralada aquest curs. Amb el de Llança, gairebé aconsegueixen salvar als de la Garrotxa del descens a tercera FEF després d’un tram final brillant.

L’entrada de Miquel Àngel Muñoz accelerarà l’anunci de novetats en la primera plantilla així com les primeres renovacions i noves cares per a la nova temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)