1a divisió FEF

A la recerca de la final

1a FEF. Al Nàstic només li serveix el triomf contra el Racing de Ferrol (18 h, Footters) si vol ser a la final del ‘play-off’ d’ascens a segona A

El Nàstic està a dos partits d’aconseguir el tan desitjat ascens a Segona Divisió. Aquesta tarda, en les semifinals del play-off d’ascens, se les veurà amb el Racing de Ferrol a l’estadi de Balaídos. Només un d’ells aconseguirà el bitllet per estar en el partit decisiu, que l’enfrontarà a l’equip que guanyi l’eliminatòria entre el Logroñés i el Vila-real B. El conjunt de Cristóbal Parralo, que jugarà com a local, parteix amb avantatge. I és que en cas que el partit i la pròrroga acabin amb empat, no hi haurà penals i seran els gallecs els que passaran, ja que van quedar en millor posició durant la lliga regular. Els catalans van quedar quarts classificats del grup 2, mentre que el seu rival va aconseguir la tercera plaça del grup 1.

El conjunt dirigit per Raül Agné va certificar la seva presència a Vigo en l’última jornada gràcies a la victòria a domicili per la mínima contra l’Alcoià. A més, arriben llençats després de quatre victòries consecutives. “Vam fer una cosa molt difícil, que era guanyar aquests quatre partits. Això, sense la força mental del grup hauria estat impossible”, va dir Raúl Agné en la prèvia d’aquest matx.

Al davant, es trobaran a un equip que es va classificar per aquesta promoció amb certa comoditat, ja que tenien un coixí molt ampli amb els quarts classificats. Tot i això, dels últims sis partits només han aconseguit imposar-se en tres d’ells.

Sigui com sigui, serà un duel d’alta volada on tots dos conjunts aniran a totes. A les graderies tampoc hi faltarà ambient. Els tarragonins tindran el suport de centenars de nastiquers que s’han desplaçat massivament a Galícia per acompanyar a l’equip i intentar celebrar conjuntament el pas a la final del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)