2a divisió FEF

L’Olot renova Manix Mandiola i fitxa Urri

2a divisió FEF. Tot i que falta la firma del contracte, el basc continuarà com a tècnic d’un equip que fitxa el mig Urri (Unió) i dona la baixa a Ferrón

Si bé des de fa dies l’Olot està treballant en el curs que ve i anuncia baixes i renovacions en la plantilla, el fet que es generin notícies d’aquest tipus a l’entitat garrotxina denota que té un pla i que es comença a traçar. I és que els olotins han assegurat la continuïtat una temporada més del tècnic Manix Mandiola, el pal de paller del proper projecte a segona FEF. A més, el club va anunciar ahir la baixa de Xavi Ferrón, que ha fitxat pel Figueres, i la incorporació d’Albert Orriols, Urri, la primera cara nova precisament procedent de la Unió.

Mandiola, convençut

L’Olot ha arribat a un acord amb el d’Eibar i només falta la signatura del tècnic. Mandiola va assumir el càrrec en substitució d’Albert Carbó el 29 de març passat per dirigir els últims quatre partits de lliga i el play-off, si és que l’equip no aconseguia la primera posició en el grup cinquè. Amb un empat i tres victòries en la fase regular, als olotins els va faltar poc per guanyar el títol i en la promoció van superar el Sant Andreu (1-0); el Girona B (1-1), gràcies a la seva millor posició en la lliga, i en la final estatal el Tenerife B (0-1), i van aconseguir l’objectiu marcat inicialment. Ara, en un nou escenari a segona FEF, el basc ha acceptat les condicions per continuar dirigint la nau.

Urri, aire al mig del camp

En paral·lel a la renovació de Mandiola, els de la Garrotxa van anunciar la baixa de Xavi Ferrón i el fitxatge d’Albert Orriols. El vigatà de 24 anys aportarà físic, recuperació i empenta des de la medul·lar, a més d’arribada des de la segona línia. El mig va fer sis gols el curs passat amb la Unió en el seu debut a tercera FEF.

Els olotins jugaran contra el Barça

El Barça i l’Olot van anunciar que el 13 de juliol disputaran un partit amistós al municipal d’Olot (19 h). El matx serà el primer que jugarà el Barça en una pretemporada que començarà el 4 de juliol, i es disputarà abans de la gira nord-americana que el conjunt blaugrana engegarà el 19 de juliol. El conjunt culer tornarà a la capital de la Garrotxa després de 42 anys –el 1980 hi va disputar un duel que va acabar amb triomf del Barça per 1-3–. Al llarg de la història, els dos equips s’han vist les cares en deu ocasions, en diferents dècades de la seva història, i tots els partits s’han jugat a Olot gràcies al tracte cordial de les dues entitats o a les compensacions de traspassos. De fet, entre els dos clubs hi ha un acord de vinculació vigent i en el passat l’arrelament dels blaugrana a la localitat va influir en la creació de l’Olot FC, la primera nomenclatura de l’actual UE Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)