3a divisió FEF

L’Olot assegura la continuïtat de Jordi Xumetra

L’Olot ha anunciat la continuïtat de Jordi Xumetra de cara al curs 2022/23 a segona FEF. El conjunt de la Garrotxa assegura així que un dels seus puntals ofensius, una peça indispensable a dins i fora del vestidor, segueixi ajudant a créixer al club.

L’atacant de l’Estartit va arribar a l’entitat olotina el gener del 2018. Després de tres temporades i mitja d’èxit, sobretot les tres darreres, l’estiu passat Xumetra va decidir marxar al Costa Brava per mantenir-se en una categoria competitiva com la primera FEF –els garrotxins havien baixat a tercera FEF la campanya anterior–, però durant el passat mercat d’hivern, el davanter va voler tornar al club per ajudar-lo a ascendir de nou.

L’impacte de Xumetra a l’equip va ser imminent amb gols i assistències clau per mantenir-lo a la part alta. En total, el del Baix Empordà ha acumulat dinou partits, entre la lliga i el play-off, i ha pogut fer cinc dianes. La propera serà la seva sisena campanya com a vermell en la qual ha sumat 113 partits i ha fet 26 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)