2a divisió A

La segona divisió A no es veurà en obert la temporada vinent

La pròxima temporada no hi haurà futbol de segona en obert. El canal Gol sí que manté un partit per jornada de primera divisió

El concurs pels drets de segona divisió A ha quedat desert. Per primer cop en molts anys, la categoria de plata del futbol espanyol no oferirà cap partit en obert. Hi haurà un canal, que rebrà el nom de LaLiga Smartbank, que oferirà tots els partits de la categoria per plataformes i televisions de pagament.

El partit en obert de primera divisió, l’únic que quedava per adjudicar, el continuarà emetent GOL, després que Mediapro hagi renovat per tres temporades més els drets audiovisuals dels partits de primera i els resums en obert. D’aquesta manera, el canal GOL continuarà sent l’aposta esportiva del Grup Mediapro per oferir en obert certs continguts esportius a tots els espectadors. Aquests darrers anys, els partits de primera divisió han registrat dades d’audiència per sobre del milió d’espectadors i han superat els 500.000 espectadors en programes dedicats a oferir els resums de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)