1a divisió FEF

Tot a la continuïtat

El Nàstic aposta per mantenir l’estructura que aquesta darrera temporada l’ha deixat a un partit de pujar al futbol professional

Tot a la continuïtat. Aquesta és l’aposta del Nàstic de Tarragona per a la pròxima temporada. President, director esportiu i entrenador no tenien gens clar el seu futur a l’entitat, però, finalment, seguiran els tres. Josep Maria Andreu, màxim mandatari, va confirmar dilluns que estarà un any més al capdavant del Nàstic. També ho faran Sergi Parés, director esportiu, i Raül Agné, tècnic. Els pròxims dies es farà oficial.

Després de rebre un cop molt dur al caure a la final del play-off d’ascens a Segona davant el Vila-real B, el club s’havia agafat uns dies de reflexió per plantejar-se molts temes oberts de cara al projecte de la temporada vinent. Després del mateix partit, tant Raül Agné com el president van deixar a l’aire la seva continuïtat. De fet, el tècnic de Mequinensa assegurava que en aquells moments se sentia més a prop de no fer-ho. A aquests dubtes, se’ls sumava el director esportiu, qui també acabava contracte amb el Nàstic aquest mes de juny.

El primer a canviar de rumb ha estat el president. Dilluns, en una carta oberta a socis i aficionats, Andreu assegurava que si l’equip hagués assolit l’ascens “tenia la decisió presa de deixar la presidència amb la satisfacció de veure el Nàstic allí on ha d’estar”. El fet de no aconseguir-ho i la manera tan dura com ha acabat la temporada, ha fet que decideixi continuar. “Penso que haig d’agafar el compromís, amb tot el que representa de rèdit personal i anímic, de tornar-ho a intentar perquè sé que si no ho faig, no estaria tranquil amb mi mateix”, va expressar.

President i junta han decidit al llarg d’aquests dies que volen donar continuïtat a un projecte que els va deixar a un partit del futbol professional. Per aquest motiu han presentat ofertes de renovació a director esportiu i entrenador. Sergi Parés no ha tingut dubtes en seguir. Pel que fa a Raül Agné, va prendre la decisió després d’una xerrada amb el president a finals de la passada setmana.

El club vol continuïtat als despatxos, a la banqueta i intentarà que hi sigui també sobre la gespa. El Nàstic manté força jugadors amb contracte, però també el finalitzen més d’una desena. Ni molt menys tots continuaran, uns per decisió de club i d’altres perquè es decidiran per altres propostes. Tot i això, el club té clar que, si pot, mantindrà el bloc que ha donat un molt bon rendiment aquesta darrera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)