1a divisió FEF

Raül Agné continuarà una temporada més amb el Nàstic

El club també ha confirmat nou baixes

El Nàstic ha confirmat que Raül Agné continuarà sent el seu entrenador de cara a la temporada 2022/23. El de Mequinensa ha quallat una bona primera campanya al conjunt grana que li ha valgut la renovació de contracte.

Agné i el seu cos tècnic han traçat un curs clarament de menys a més. Si bé l’inici de l’equip va ser irregular, l’excel·lent tram final ha valgut als tarragonins per accedir a les places de play-off, eliminar al Racing Ferrol en les semifinals i plantar-se a la final contra el Vila-real B, que els va acabar superar a partit única a l’estadi de Balaídos.

L’objectiu del Nàstic de cara al curs vinent continuarà sent pujar de nou a segona A i és per això que l’entitat repetirà confiança amb l’exentrenador del Peralada, el Palamós, el Girona, entre molts altres, i el seu cos tècnic format per Dani Vidal com a segon entrenador, Joan Torné com a preparador físic i Manolo Oliva com a entrenador de porters.

Les baixes

El club també ha confirmat quins jugadors deixen el club. Fins a tretze futbolistes acaben contracte i queden lliures, si bé quatre d’ells tenen opció de continuar. Es tracta del capità, Joan Oriol, del porter Manu García i dels defenses Alex Quintanilla i Marc Trilles. Tots ells han rebut una oferta formal per renovar.

En canvi, marxen Gonzi, Javier Ribelles, Fran Carbia, Aythami Artiles, Edgar Hernández i Karim L’Koucha, que han acabat contracte. Mentrestant, Juan Becerra, Dani Romera i Jannick Buyla tornen als seus equips d’origen després d’acabar el període de cessió.

Finalment, tornen al club després d’una cessió: Andrei Lupu, Cheikh Kane, Oscar Sanz, Pedro Martín i Pol Ballesteros. Els cinc començaran la pretemporada el 18 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)