2a divisió A

El saltenc Marc Carbó fitxa pel Lugo

El mig centre disputarà la seva primera temporada a la segona divisió on només va jugar uns minuts amb el Girona fa sis anys

El futbolista saltenc Marc Carbó ha fitxat pel Lugo de la 2a divisió A. Ha quallat una bona temporada al San Fernando a la 1a divisió FEF i als seus vint-i-vuit anys tindrà l’oportunitat de jugar la seva primera temporada al futbol professional, on tan sols va debutar i tenir uns minuts amb el Girona fa sis anys.

Carbó ha passat tota la seva trajectòria futbolística a terres catalanes - sobretot gironines -, exceptuant només les últimes dues temporades. Va passar pel futbol base del Girona i del Manlleu, on va debutar al primer equip. Posteriorment, va jugar al Cornellà del Terri i al Farners abans de tornar al Girona, al seu filial, dues temporades. Primer Girona B, després Peralada. En aquesta darrera va aconseguir debutar amb el primer equip a la segona divisió en un duel contra el Numància, en el qual va jugar poc més de cinc minuts.

La campanya següent va fitxar pel Costa Brava a segona B, on es va convertir en peça clau. Les dues temporades següents va ser indiscutible al Badalona i el 2020 va decidir sortir per primera vegada de Catalunya i signar pel Mérida. Aquest darrer any ha jugat al San Fernando a la primera federació, i el seu bon rendiment –36 partits disputats i tres gols–- li ha valgut perquè el Lugo s’interessés per ell.

Carbó ocupa la posició de mig centre. Acostuma a jugar per davant de la defensa, sent fonamental en la sortida de pilota i clau en la distribució i organització del joc. A més, té una gran comprensió tàctica que li permeten diferenciar-se en el posicionament, l’anticipació i recuperació i la lectura de segones jugades. Un talent gironí i saltenc que arriba al Lugo, una plaça perfecta per assentar-se al futbol professional, en el millor moment de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)