Sèrie A

Pogba torna a la Juventus

El francès deixa Manchester després de sis anys i torna a Torí buscant recuperar el seu millor nivell

Era una realitat i ja és oficial: Paul Pogba torna a la Juventus. El migcampista francès marxa del Manchester United després de sis temporades on no ha rendit al nivell ni amb la regularitat que s’esperava. El jugador ha acabat contracte amb els Red Devils i arriba com a agent lliure a Itàlia, on espera retrobar-se amb la seva millor versió.

Pogba emprèn un viatge que ja va fer fa deu anys, l’estiu del 2012, quan també va deixar Manchester per fitxar per la Juve. La seva primera etapa a Torí va ser realment brillant. Hi va jugar quatre temporades en les quals va guanyar quatre Scudettos i va arribar a dues finals de la Champions League, sent peça clau en els èxits de l’equip d’Allegri.

Ara, Pogba es retroba amb la Juve i amb el mateix Allegri per intentar tornar a ser aquell jugador que estava entre els millors migcampistes del món. Han estat sis anys complicats en la carrera del francès, amb alguns trams positius i diferencials, però amb força més ombres que llums. Un rendiment contrari al que ha donat en aquest temps amb la seva selecció, on ha continuat sent important i amb la qual va ser campió del món el 2018.

“Paul està de tornada a Torí, va marxar de nen, torna sent un home i un campió, però hi ha una cosa que no ha canviat: les ganes d’escriure, junts, noves pàgines inoblidables a la Juve”, són paraules del comunicat de la Vecchia Signora, que amb els fitxatges de Pogba i Di María suma dos reforços de màxim nivell més que contrastats per intentar tornar a ser un dels grans d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)