1a divisió FEF

El Sabadell escull Gabri

L’exjugador del Barça, que aquesta temporada ha entrenat el Lleida, es converteix en nou entrenador arlequinat

El Centre d’Esports Sabadell ja té entrenador. Gabri García serà el tècnic de l’equip aquesta temporada. L’exfutbolista del Barça ha entrenat l’última temporada al Lleida Esportiu, a segona FEF, en el qual ha coincidit amb el nou director esportiu arlequinat, Gerard Escoda, el seu principal valedor a l’entitat vallesana.

Tots dos han viscut un últim any complicat per la situació de l’entitat de la terra ferma: impagaments i un canvi de propietat in extremis que va evitar que l’equip deixés de competir. Tot i això, es va acabar classificant pel play-off d’ascens a primera federació, on va caure en el primer partit davant el Sestao.

Abans de Lleida, Gabri va passar per banquetes de l’Olot i l’Andorra a segona b. Va formar-se a i arrencar la seva carrera com a entrenador a les categories inferiors del Barça i va tenir una experiència a Suïssa, al Sion.

Gabri ja sap el que és el Sabadell. Com a jugador, abans de passar gran part de la seva carrera al Barça, Gabri havia jugat al futbol base dels arlequinats durant tres anys.

Després de moltes setmanes sense notícies i només sabent que el club ja havia decidit fer un pas enrere a nivell d’aposta econòmica que repercutirà en la parcel·la esportiva, en pocs dies l’entitat arlequinada ha assentat les bases del nou projecte: director esportiu i entrenador. Gerard Escoda i Gabri García seran els encarregats d’encapçalar la proposta vallesana i no ho tindran fàcil. Arriben amb moltíssima feina a fer, amb una plantilla on no hi ha pràcticament res tancat i trobant-se a pocs dies d’arrencar la pretemporada.

Tot i això, tots dos han demostrat recentment ser capaços de treballar en situacions adverses i obtenir un bon resultat. El de Reus té una important trajectòria en la direcció esportiva d’equips catalans entre la segona B i la tercera divisió, ha demostrat que coneix perfectament aquest mercat i sap trobar peces de bon nivell i projecció quan encara no han explotat. Pel que fa al tècnic de Sallent, ha refermat sempre on ha estat la intenció d’apostar per jugadors joves i fer-los créixer a base de confiança. Aptituds que encaixen perfectament en la nova realitat del Sabadell.

Ara toca centrar-se en els jugadors: possibles renovacions, baixes i altes. Treballar a contrarellotge per formar un equip competitiu que pugui començar a treballar com més aviat millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)