Sèrie A

Deulofeu, cotitzat al mercat

La seva gran temporada a l’Udinese li obre les portes d’equips importants a Itàlia, França i Espanya

Gerard Deulofeu està sent un dels noms propis del que va de mercat d’estiu, i no només a Itàlia. La seva gran temporada a l’Udinese li ha obert les portes a poder fer un pas endavant a nivell futbolístic i són diversos els equips importants que s’han interessat en ell. Equips italians, francesos i també espanyols que competiran a Europa la pròxima temporada tenen en el seu punt de mira l’extrem de Riudarenes.

Deulofeu té ja vint-i-vuit anys i ha tingut una trajectòria futbolística força inestable. Ha completat temporades realment bones en alguns equips i lligues en les quals ha estat, però també sap perfectament el que és passar temporades pràcticament a l’ostracisme per culpa de les lesions o la falta d’oportunitats.

Va ser el cas que li va tocar viure fa dues temporades - la 2020/2021 - a Udine, on no va poder jugar ni 15 partits. Però en l’última campanya tot ha canviat. L’ex del Barça ha disputat 35 partits, 31 com a titular, en els quals ha anotat tretze gols i repartit sis assistències. Xifres espectaculars que l’han situat entre els atacants més determinants de la Serie A, tot i jugar en un equip de mitja taula.

Un rendiment magnífic i en l’edat de plena maduresa futbolística, les condicions perfectes per tornar a intentar fer un pas endavant a nivell de club. I opcions no n’hi falten a Gerard Deulofeu. El preu de sortida que demana l’Udinese serien uns 15 milions d’euros, una xifra gens desorbitada tenint en compte les condicions del mercat i el rendiment i edat del jugador.

Els primers a interessar-se per ell van ser dos clubs de la mateixa lliga italiana: Nàpols i Atalanta. De fet, fa unes setmanes des de Nàpols semblava que tot estava pràcticament fet perquè fes les maletes cap al Diego Armando Maradona, però l’opció no es va tancar i va deixar les portes obertes a la resta. El Nàpols va acabar tercer la temporada passada i jugarà la Champions, un gran atractiu pel jugador. La Dea, per la seva banda, va acabar fora d’Europa i vol formar un projecte per tornar a aspirar a acabar entre els quatre primers la temporada vinent.

Retorn a Espanya i l’opció de França

Tal com va avançar el periodista Matteo Moretto al mitjà Relevo, el Villarreal també té un gran interès per Deulofeu i està disposat a pagar la xifra que demana l’Udinese, però necessita vendre algunes peces abans d’afrontar l’operació. Una opció que significaria el retorn del català a Espanya després de sortir del Barça el 2018. També va aparèixer la possibilitat de tornar al Sevilla, malgrat que sembla força menys probable.

D’altra banda, Deulofeu també podria escollir la lliga francesa. L’Olympique de Marsella, que jugarà també la Champions, té marcat en vermell l’atacant de Riudarenes en la seva llista d’incorporacions. Si acabés sent el destí, Deulofeu debutaria a la Ligue 1, on encara no ha jugat.

Finalment, no es pot descartar tampoc un retorn a la Premier. No ha transcendit el nom de cap equip, però el jugador també té opcions per marxar a Anglaterra. Deulofeu és un dels noms cotitzats d’aquest mercat i tindrà on escollir per decidir on vol continuar la seva trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)