1a divisió FEF

El Nàstic es posa en marxa

El Nàstic ha arrencat aquest dilluns la temporada 2022-2023. La plantilla ha passat les respectives revisions mèdiques a primera hora del matí i, posteriorment, han dut a terme la primera sessió d’entrenament. El conjunt grana ha començat amb 27 jugadors, dels quals sis són del filial i dos més faran la pretemporada amb l’equip sense estar vinculats al club mentre esperen ofertes. A més, des dels despatxos continuen treballant amb baixes i força incorporacions pendents per tancar la plantilla.

Raül Agné encapçala per segona temporada consecutiva el projecte grana, que aspira novament a pujar a segona divisió. El club es va quedar a les portes d’aconseguir-ho la temporada passada i, per aquest motiu, ha volgut mantenir el bloc de jugadors importants que el va portar fins a la final del play-off. Tot i això, la plantilla ja ha sumat més de deu baixes respecte a la temporada passada. En la plana d’incorporacions queda encara molta feina, tan sols han arribat dos jugadors: el central Josema i l’extrem Andy Escudero.

Agné ha convocat 22 jugadors del primer equip. Els quatre porters Manu García, Cheikh Sarr, Theo Venetikidis i Dani Parra; els defenses Albarrán, Pol Domingo, Trilles, Nil Jiménez, Joan Oriol i Josema Gómez; els migcampistes Javi Bonilla, Pedro Del Campo, Elías Pérez, Robert Simón, Marc Montalvo, Pol Ballesteros i Andy Escudero; i els davanters Pablo Fernández i Andrei Lupu.

Del filial són sis els jugadors que començaran la pretemporada amb el primer equip: el central De La Peña, els mitjos Valverde, Álvarez i Robledo i els davanters Óscar Gómez i Álex De Rueda. A més, el Nàstic ha fet oficial que dos jugadors sense vinculació contractual amb l’entitat entrenaran amb l’equip mentre troben un club. És el cas del davanter català Álex López, ex del Nàstic i que ha jugat el darrer mig any al Costa Brava, i el valencià Omar Monterde, que ha acabat contracte amb la Grama.

A tot això, l’equip d’Agné està encara lluny del que serà la plantilla definitiva una vegada finalitzi el mercat. Pendents de la possible renovació d’Álex Quintanilla, el club haurà de fer encara entre sis i vuit incorporacions més per equilibrar el grup. A més, de la llista de jugadors del primer equip que avui han començat a entrenar és probable que en surtin entre tres i quatre més. El Nàstic d’Agné comença a caminar amb encara molts deures pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)