1a divisió FEF

El Sabadell arrenca amb més de mitja plantilla per definir

L’equip ha començat avui la pretemporada a les ordres de Gabri amb la meitat de jugadors del filial i molts fitxatges pendents

El Sabadell ha començat la pretemporada aquest dilluns. L’equip s’ha posat en marxa a falta d’un mes per començar la lliga i amb molta feina per fer per acabar de confeccionar la plantilla que iniciarà la nova campanya a primera federació. Han estat vint-i-quatre els futbolistes que han participat en el primer entrenament i pràcticament la meitat són del filial.

Han estat dotze els jugadors amb fitxa del primer equip que han arrencat la fase de preparació. Els dos nous porters, Víctor Vidal i Sergi Puig; els defenses César Morgado i Guillem Molina; els migcampistes Álex Gualda, Sergi Altimira, Joanet i Sergio Montero; els extrems Moha Keita i David Astals i els davanters Juan Delgado i Christian Dieste.

És evident que falten molts jugadors per arribar per completar una plantilla competitiva de cara a la temporada que arriba. A més, d’aquests dotze no tots està confirmat que continuïn. Morgado, Molina i Altimira podrien sortir. Per tant, és evident que queda encara més de mitja plantilla per definir.

Un dels que podrien arribar és Marc Navarro. El lateral format a l’Espanyol entrenarà a prova aquesta pretemporada i després ambdues parts decidiran si es queda o no. De fet, ja ha participat en aquesta primera sessió. Navarro va jugar un gran any i mig amb el primer equip de l’Espanyol, posteriorment va signar pel Watford i una temporada cedit al Leganés, sense tenir continuïtat des de la seva sortida de l’equip periquito ja fa quatre anys.

Gabri i la direcció esportiva són conscients que hi haurà encara més d’una desena de moviments fins que tanqui el mercat, i molts seran en els pròxims dies. L’equip ha començat la pretemporada força més tard que la majoria de rivals i serà clau tenir el bloc format per començar a treballar junts com més aviat millor. El primer amistós que disputarà l’equip serà el dimecres 3 d’agost davant el Prat a l’estadi Josep Molins de Sabadell (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)