1a divisió FEF

El Cornellà i el Sabadell reforcen la parcel·la defensiva

El central Fabrizio Danese arriba a l’equip verd procedent de l’Eldense, mentre el lateral Juanmi Carrión ja és arlequinat després de jugar a l’Avilés

La Unió Esportiva Cornellà i el Centre d’Esports Sabadell han oficialitzat noves incorporacions. Els verds es reforcen amb el central Fabrizio Danese, que arriba lliure després de finalitzar el seu contracte amb l’Eldense. En les mateixes condicions, però procedent del Real Avilés, arriba el lateral esquerre Juanmi Carrión al Sabadell.

Danese és un central esquerrà amb experiència a segona b i a diversos equips italians, el seu país. La temporada passada va ser clau a l’Eldense, amb qui va aconseguir l’ascens a primera federació. Les dues temporades anteriors les va jugar a la Balompédica Linense a segona b, on va arribar després de competir força anys a la Serie C italiana.

Danese és la quarta incorporació del Cornellà, que reforça amb ell el centre de la parcel·la defensiva on, de moment, s’hi troba sol. No són poques les incorporacions que li queden pendents als verds, que avui dia compta amb només tretze fitxes del primer equip. D’aquí al final del mercat l’equip de Gonzalo Riutort patirà encara gairebé una desena de moviments.

D’altra banda, el Sabadell reforça el lateral esquerre amb el fitxatge de Juanmi Carrión. Va jugar la temporada passada a segona federació al Real Avilés, on va disputar 37 partits, 36 com a titular, i va marcar dos gols. Carrión es va formar a les categories inferiors del Sevilla i ha passat per diversos equips a segona b com el Linense, el Melilla,el filial del Depor i l’Atlético Sanluqueño.

El Sabadell té un nombre d’arribades pendents similar al del Cornellà. De fet, amb aquest fitxatge són també tretze les fitxes de la primera plantilla arlequinada avui dia. Carrión es converteix, de moment, en l’únic lateral de l’equip de Gabri, que patirà també encara més d’una desena de moviments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)