1a divisió FEF

Els equips catalans acumulen els primers minuts

Els conjunts de primera federació comencen a disputar els primers amistosos de la pretemporada. Barça Atlètic i Cornellà ja han debutat; el Nàstic, demà

Els equips de primera federació ja acumulen alguns dies de pretemporada i comencen a jugar els primers amistosos de preparació. El Barça Atlètic i el Cornellà ja han debutat, el Nàstic ho farà aquest divendres i el Sabadell a mitjans de la pròxima setmana.

El filial blaugrana va finalitzar l’estada a la Vall d’en Bas de la passada setmana amb un amistós davant la Unió Esportiva La Jonquera que es va disputar el divendres. El partit va significar el debut de Rafa Márquez a la banqueta del Barça Atlètic. Els culés van superar a l’equip de Primera Catalana amb una important golejada, el resultat final va ser d’u a vuit. Els gols van ser obra de Zacarias Ghailan, Saïdou Bah, el nou fitxatge Emre Demir, un doblet d’Álvaro Sanz i un hat-trick d’Ilias Akhomach.

Els blaugrana jugaran aquesta tarda de dijous el segon partit de preparació al camp de l’Escala, un enfrontament ja habitual en les darreres pretemporades. El duel arrencarà a l’estadi Nou Miramar a partir de les 19h.

També ha arrencat els amistosos el Cornellà. El conjunt verd està encara treballant per confeccionar una plantilla que està a mitges, avui dia compta només amb tretze fitxes del primer equip. Tot i això, aquest dimecres van jugar el primer duel de preparació davant el Manresa. Els de Gonzalo Riutort es van veure superats per l’equip que va ascendir la passada campanya a segona FEF i que es va imposar per tres gols a zero. Van anotar Baffoe, Jaume Pascual i David Acedo.

El Nàstic de Tarragona debutarà aquest divendres davant el Saragossa al Nou Estadi. El conjunt grana va començar a entrenar el passat 18 de juliol i dues setmanes després disputarà el primer duel de preparació davant un rival de categoria superior. El partit estarà emmarcat en el tretzè Trofeu Ciutat de Tarragona, una competició de pretemporada en la qual els aragonesos són ja un rival habitual. El partit arrencarà a les 20h.

En darrer lloc, debutarà el Sabadell, que ja va començar més tard que la resta la pretemporada. De fet, va ser aquest passat dilluns quan els de Gabri García s’han posat en marxa. Els arlequinats jugaran el primer amistós davant el Prat el pròxim dimecres 3 d’agost a l’Estadi Josep Molins, a partir de les 19h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)