Més futbol

En joc el primer títol del curs

Supercopa d’Europa. Si els d’Ancelotti guanyen aquesta competició, igualaran el Barça i al Milan, amb cinc en el seu palmarès

Ha arribat l’hora de la veritat. El Real Madrid o l’Eintracht de Frankfurt poden aconseguir aquest vespre a Hèlsinki el seu primer títol de la temporada, la supercopa d’Europa. En cas que els madrilenys se l’emportin, igualaran els dos equips que ara mateix en tenen el rècord, el Barça i el Milan, amb cinc.

El Real Madrid parteix com a favorit després de proclamar-se campió de la Champions el curs passat contra el Liverpool, mentre que l’equip alemany hi arriba com a guanyador de l’Europa League contra el Rangers. A més, els de Glasner han perdut el seu millor jugador, Kostic, que ha marxat al Juventus.

Aquest serà el primer partit oficial de la temporada per als blancs, després dels tres duels de prova que van jugar en la gira pels Estats Units, amb un partit de cada. Derrota contra el Barça (0-1), empat amb l’América (2-2) i victòria contra el Juventus (2-0). En canvi, l’Eintrach ja s’ha estrenat en la Bundesliga, en què va caure golejat pel Bayern de Munic (1-6).

1 Partits guanyats 4

1 Partits empatats 1

1 Partits perduts 1

4 Gols a favor 14

3 Gols en contra 7

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)