2a divisió FEF

El Cerdanyola vol jugar a 2a FEF

2a FEF. El club vallesà decideix impugnar la circular en què la federació espanyola anunciava que subhastarà la plaça que l’Extremadura ha deixat vacant i sol·licita ocupar-la

La lluita del Cerdanyola per jugar en la segona federació aquesta pròxima temporada està més viva que mai. El club vallesà ha sol·licitat a la Federació Espanyola de Futbol l’adjudicació de la plaça que l’Extremadura ha deixat vacant. El club extremeny la va perdre després de no pagar els seus deutes als jugadors de la plantilla. Fent cas dels mèrits esportius, aquesta plaça hauria de ser ocupada pel Cerdanyola, però la federació va emetre fa uns dies una circular en què anunciava que seria posada a subhasta. Els vallesans tenen prioritat, però haurien de passar per caixa i abonar poc més de dos milions d’euros, que és el deute que l’Extremadura va deixar en el moment de la seva desaparició, si bé aquesta xifra anirà baixant si no hi ha cap club interessat a gastar-se aquests diners i arribaria a ser subhastada de franc. El Cerdanyola es nega a pagar aquesta quantitat i ha impugnat davant el TAD (Tribunal Administratiu de l’Esport) aquesta circular. En el comunicat emès ahir a la tarda, el club vallesà també demana l’empara de la Federació Catalana de Futbol perquè vetlli pels interessos legítims del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)