Més futbol

El Barça Atl. i el San Cristóbal passen

Copa Catalunya. Els blaugrana es desfan del Badalona gràcies a un doblet d’Estanis Pedrola, mentre que els terrassencs han d’arribar a la tanda de penals per aconseguir el bitllet

La segona eliminatòria de la copa Catalunya queda completada. El Barça Atlètic i el San Cristóbal van aconseguir els darrers bitllets per a la pròxima fase de la competició i s’afegeixen així al Cornellà, l’Olot, el Badalona Futur i el Nàstic, que també disputaran la tercera eliminatòria de la competició.

El filial blaugrana es va imposar al Badalona per 0-2. La victòria de l’equip de Rafa Márquez va tenir un clar protagonista: Estanislau Pedrola. El davanter va firmar els dos gols del Barça Atlètic, un en cada meitat. El primer va arribar ben aviat, quan tot just s’havien disputat set minuts. El cambrilenc va provar sort amb un xut des de fora de l’àrea, que va encarrilar el camí de la victòria. El 0-2 definitiu va arribar en el minut 59. Pedrola va culminar un bon contraatac blaugrana i va sentenciar.

Per la seva banda, el San Cristóbal –equip de tercera federació– va signar una classificació èpica. Els terrassencs van començar guanyant gràcies a una diana de Tom Diawara en el minut 15 de joc. El Prat va reaccionar després de la represa i va firmar l’empat en el minut 51. En els penals, el San Cristóbal va tenir un punt més d’encert que el Prat i va poder celebrar l’accés a la tercera eliminatòria de la copa Catalunya. El rival dels terrassencs serà, precisament, el Barça Atlètic. Tot un repte contra un equip que juga dues categories per sobre. Serà el cap de setmana vinent.

Sant Andreu-Cornellà 2-2 (0-3)
Olot-Europa 1-0
Peralada-Badalona Futur 0-0 (2-4)
Castelldefels-Nàstic 0-1
Badalona-Barça B 0-2
San Cristóbal-Prat 1-1 (4-3)