Mundial

Espanya, entre les quatre millors del món

Mundial Sub-20.

La selecció espanyola entrenada per Pedro López jugarà les semifinals del mundial sub-20 de Costa Rica després d’haver superat aquesta passada matinada Mèxic per 0-1. L’autora de l’únic gol del partit ha estat Inma Gabarro, futbolista del Sevilla, que ha posat la punta de la bota per culminar una bona centrada per baix de la blaugrana Salma Paralluelo. Són sis les jugadores del Barça que disputen el mundial amb Espanya: Paralluelo, Júlia Bartel, Ariadna Mingueza, Esther Laborde, Meritxell Font i Ornella Vignola.

Aquesta serà la segona vegada en tota la història que Espanya jugarà unes semifinals del mundial sub-20. Les futbolistes de Pedro López han arribat a semifinals, a més, sense haver encaixat ni un sol gol en la competició, cosa que també ha fet el Brasil (jugarà les semis després de superar Colòmbia) i que anteriorment havia aconseguit Alemanya en el mundial del 2012 fet a Japó.

El rival d’Espanya sortirà de l’eliminatòria entre Nigèria i els Països Baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)