3a divisió FEF

El Peralada s’estrena a Figueres

El xampanyers hauran de disputar la primera jornada a Vilatenim, per culpa d’un fong que els obliga a replantar la gespa

El Peralada ja és a punt per començar una nova temporada a 3a divisió FEF. Diumenge, el conjunt de Miquel Àngel Muñoz engegarà motors contra el Sant Cristobal. El partit, finalment es jugarà a Vilatenim, i és que el Peralada s’ha vist obligat a replantar la gespa per culpa d’un fong, i han arribat a un acord amb el Figueres per poder disputar la primera jornada al seu camp, ja que invertir els enfrontaments no era una opció per l’equip rival. El partit començarà a les sis de la tarda, i tancarà la primera jornada del grup català de 3a divisió FEF.

Arribat de 1a catalana, on va dirigir el Banyoles al final de la temporada passada, el nou tècnic dels xampanyers serà Miquel Àngel Muñoz. El tècnic gironí veu la plantilla preparada i il·lusionada. “Hi ha hagut forces renovacions dins la mateixa plantilla, perquè han vingut de fora el 50%. Tothom qui ha vingut i qui s’ha quedat està disposat a treballar i aportar el seu granet de sorra. Tothom està molt il·lusionat per poder fer una bona temporada”, comenta el nou entrenador xampanyer, que estarà acompanyat pel fins ara entrenador del juvenil A del Girona Àlex Marsal.

Il·lusió i treball són les claus de l’èxit que utilitzarà el tècnic de Llançà per lluitar en una categoria que els xampanyers coneixen i saben que no serà fàcil. “La categoria és molt bonica, molt competitiva i molt potent. Hi ha equips molt històrics dins la mateixa com l’Europa, el Sant Andreu, el Badalona o el mateix Girona B que s’ha reforçat moltíssim. Molts d’ells són equips que, per potencial, pràcticament no són ni de la categoria. Per tant, veig una categoria molt maca, molt competitiva i serà un repte molt important per nosaltres que esperem tirar endavant lluitant partit a partit.”, confia Miquel Àngel Muñoz.

La campanya passada els verd-i-blancs es van situar a mitja taula després d’una bona primer volta, però un segona on els va resultar molt difícil puntuar. Es van adjudicar la desena posició aconseguint la permanència. Aquesta any, l’objectiu dels xampanyers no deixa de ser lluitar per sumar tot el que puguin. El tècnic confia en el treball partit a partit: “El nostre principal objectiu és tenir possibilitats a cada partit, treure’l endavant i poder guanyar. Ser competitius, i llavors. la competició ja ens posarà al lloc on ens toca. Aquest és l’objectiu real que tenim, partit a partit donant el màxim de nosaltres.”

Així doncs, els empordanesos iniciaran temporada diumenge a les 18h, al Municipal de Figueres. L’entrada general tindrà un preu de 10€ i pels socis tant del Peralada com del Figueres, serà gratuït.

LA VALORACIÓ

La competició ja ens posarà al lloc on ens toca. L’objectiu real és donar el màxim de nosaltres a cada partit

NO BEN BÉ A CASA

Un fong obliga al Peralada a replantar la gespa, i hauran de jugar el primer partit a Vilatenim
És una categoria molt competitiva, un repte molt important que confiem tirar endavant
Miquel Àngel Muñoz
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)