1a divisió

Les àrbitres es planten fins que no els millorin les condicions

Perilla el començament de la primera divisió femenina, programat per a aquest cap de setmana. Ara que s’ha presentat la nova Lliga de Futbol Professional Femení –batejant la competició com a Liga F–, les àrbitres han fet un comunicat en què asseguren que no dirigiran cap partit de la lliga fins que no millorin les seves condicions contractuals.

“Les àrbitres i àrbitres assistents de primera divisió femenina desitgem comunicar la nostra decisió unànime de no dirigir cap partit del campionat de primera divisió en les condicions actuals d’indefinició de la nostra situació laboral i econòmica”, diu el comunicat. “En el context d’una nova competició professional, considerem que l’arbitratge femení ha de tenir unes condicions mínimes per a l’exercici de la nostra activitat dins de la competició professional. No és concebible que l’estament arbitral quedi al marge d’un creixement que considerem tan just com necessari.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)