1a divisió FEF

El Nàstic cau golejat contra l’Intercity

Després de sumar dos empats contra el Logroñés i La Nucía, avui el Nàstic de Tarragona s’ha quedat sense puntuar en perdre al Nou Estadi Costa Daurada per 1 a 3 contra l’Intercity.

El partit ha començat amb bon ritme i amb moltes arribades a les dues àrees. La primera l’ha tingut el Nàstic en el minut 4 amb una gran centrada de Nil que Guillermo ha rematat de primeres, però ha marxat lleugerament desviat. En el minut 7, ho ha provat l’Intercity amb un xut potent d’Etxaniz des de la frontal de l’àrea que també ha sortit desviat. Poc després, en el minut 10, el mateix jugador ha tornat a perdonar en no aprofitar un error de la defensa local. Amb aquests avisos, finalment ha arribat el gol dels visitants. Etxaniz ha avançat a l’Intercity en el 22’. A partir d’aquí, el conjunt alacantí ha posat una marxa més i ha aconseguit ampliar les distàncies amb la diana de Xemi (25’) aprofitant un servei de cantonada. El Nàstic no ha abaixat els braços, i Marc Álvarez i Pol Roigé han tingut ocasions claríssimes per escurçar les distàncies en l’electrònic. Abans d’arribar al descans, Quintanilla ha salvat sota pals una rematada de Etxaniz que podria haver suposat el 0 a 3.

A la represa, l’Intercity ha sortit amb ganes de sentenciar el matx, i només arrencar ja han tingut una altra ocasió de les botes de Pol Roigé i Etxaniz a l’àrea petita, però s’han trobat amb una bona resposta de Manu García. En el 60’ el conjunt dirigit per Raúl Agné ha vist com li anul·laven un gol a Guillermo per fora de joc. Aquesta acció ha donat ales als tarragonins, que ràpidament han tornat a arribar amb perill gràcies a una jugada d’estratègia servida per Escudero, i Pablo Fernández ha rematat una pilota que ha sortit fregant el pal. En el 68’ un altre cop gol anul·lat pel Nàstic, aquesta vegada per fora de joc de Pablo Fernández. Els locals tenien cada cop el gol més a prop, amb ocasions de Quintanilla i Pablo. Però, en el 80’, en una jugada de contraatac, Xemi ha fet el tercer pels visitants i ha sentenciat el matx. En el 90’ Bonilla ha fet el gol de l’honor des del punt de penal, després que Kecojevic veies la targeta vermella per mans en l’intent de refusar la rematada de Pablo Fernández.