1a divisió

El Madrid goleja i manté el lideratge

El Real Madrid continua intractable. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti ha tornat a guanyar, aquest migdia s’ha imposat (4-1) al Mallorca, continua sense cedit punts, porta 15 de 15, i manté el lideratge, dos punts del Barça que en suma 13.

No ha estat tant senzill com il·lustra el marcador el partit pel conjunt blanc que ha començat perdent amb gol de Muriqi (35’) i que fins ben entrada la segona part no s’ha posat per davant. Abans però, just abans del descans (45+3) ha empatat Valverde, amb un golàs descomunal; el migcampista uruguaià, que avui ha jugat d’interior, per dins, ha rebut a camp propi, ha arrencat, a deixat enrere tres rivals per potència i un cop a la frontal, s’ha tret una fuetada amb l’esquerra que ha anat a l’escaire.

En el segon temps, el Mallorca ha tingut el segon, però Vinicius ha aparegut poc després i no ha perdonat (72’). Al final, Rodrygo (89’) i Rudiger (90+3’) han completat la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)