Europa League

Real i Betis mantenen el ple de victòries

La Real Sociedad i el Betis han començat amb bon peu l’Europa League. Després d’estrenar-se amb victòria en la jornada inaugural, avui tots dos equips han repetit els bons resultats i se situen líders en solitari dels seus respectius grups.

La Real, rival de l’Espanyol el pròxim diumenge, ha patit més del previst contra l’Omonia. El conjunt d’Imanol Alguacil ha dominat en la primera part i s’ha avançat a la mitja hora de joc gràcies a un golàs d’Ander Guevara. Els donostiarres han perdonat en el segon temps i això ho han aprofitat els xipriotes per empatar al minut 72. Sota una intensa pluja, la màgia de Take Kubo ha decantat la balança. El japonès ha conduït un contraatac i ha regalat el gol a Sorloth, que ha fet el 2-1 definitiu. La Real té sis punts, tres més que el United que ha guanyat a camp del Sheriff Tiraspol gràcies a les dianes de Sancho i Cristiano Ronaldo.

D’altra banda, el Betis, pròxim rival del Girona, ha resolt el duel contra el Ludogorets per 3-2. Luiz Henrique i Joaquín, amb un golàs, han situat un còmode 2-0, però un llançament de falta visitant ha sorprès Bravo i els búlgars han reduït distàncies. Ja ben entrada la segona meitat, Canales ha fet el tercer i el Ludogorets ha tornat a marcar, posant emoció al duel. De fet, podria haver empatat en el temps afegit. Els de Pellegrini són líders amb tres punts més que el seu rival d’avui i la Roma de Jose Mourinho, que ha sumat el primer triomf.

Baena decideix pel Vila-real

Pel que fa la Conference League, el conjunt groguet també suma dues victòries en dos partits. Els d’Unai Emery han derrotat al Beer Sheva a domicili per 1-2. Morales ha avançat el Vila-real a la primera meitat, però els israelians han igualat el duel en el segon temps. Llavors ha emergit la figura d’Álex Baena, que ja va ser decisiu en la primera jornada. L’ex del Girona ha fet el gol de la victòria al minut 67. Els groguets són líders en solitari.